Johan

Een passie voor natuurfotografie.

Biografie
Johan Creylman 11 juni 1959

Ik woon in Ternat samen met mijn echtgenote en mijn dochter. Beroepshalve spoor ik dagelijks naar Brussel alwaar ik werk bij de Nationale Bank van Belgie.

Mijn woonlocatie, ongeveer een 20-tal kilometer van Brussel, is niet echt de ideale omgeving om aan natuurfotografie te doen. De bestaande natuurgebieden zijn er klein en er valt dan ook niet veel te fotograferen; hierdoor ben ik meestal genoodzaakt om andere oorden op te zoeken; de Ardennen, de Vlaamse kust. Wat ooit begon met een paar foto’s per jaar, is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie met jaarlijks een groot aantal aan megabytes, ja zelfs gigabytes foto’s. Ik laat jullie dan ook graag meegenieten van wat er zoal loopt, vliegt en zwemt rondom ons. Ik hoop hiermee de mensen een beetje bewuster te maken om zuiniger om te gaan met ons milieu, om respect op te brengen voor dier en mens.

Ik wens jullie alvast veel kijk en leesgenot toe. Kom zeker op tijd nog eens terug naar mijn site want ik publiceer met regelmaat nieuwe foto’s.

Met vriendelijke groeten.
Johan

Materiaal
Nikon

Foto’s
Alle foto’s zijn genomen in de vrije natuur met respect voor de rust van de dieren en andermans goed. Op alle foto’s rust een copyright Johan Creylman. Indien er toch interesse mocht zijn, gelieve mij vrijblijvend te contacteren: johan.creylman@telenet.be.